Gastenboek

Teken het gastenboek

naam:
email:
website:
onderwerp:
bericht:
Typ 6026:

Lees het gastenboek

1 2 3 4 5 » »»
Wat verlaat maar zeker nog geldig compliment voor de mooie deurem
bericht 49 van de 49 berichten
Familie Stevens uit Kudelstaart


Na grondig telefonisch overleg, (er wordt goed nagegaan of je besteld wat je nodig hebt en geen mm verkeerd) twee zeer mooie massief houten binnendeuren ontvangen. Precies wat we wensten en naar ons idee een aanwinst voor het huis! Zeer veel waar voor je geld dus. Bedankt en zeker tot ziens voor als de verbouwing de volgende fase weer in gaat
deuren
bericht 48 van de 49 berichten
Schot


Deze week mijn deuren ontvangen. Perfect! Prachtige deuren. Bedankt voor de goede begeleiding!Top leverancier deze Deurenspecialist in Maarheeze!
Prachtige deuren
bericht 47 van de 49 berichten
Franklin Eind


Vandaag de deuren ontvangen die ik twee weken geleden had besteld. Perfecte deuren die op maat zijn gemaakt en zoals ik ze wilde. De eigenaar is iemand die heel veel van deuren af weet, hij geeft goede advies, hij is goedkoop en wel vele malen goedkoper dan zijn concurrenten, goede service en wat het mooiste is aan hem: hij is goudeerlijk en zal je nooit bedonderen of je iets duurst aansmeren.

Ik raad iedereen die naar goede deuren zoekt om ze hier te kopen.

EEN GROTE DANK U WEL
Prachtig geworden
bericht 46 van de 49 berichten
Carlijn van Tijen


We hebben een jaren 30 deur gekocht samen met de buren. Het is prachtig geworden, een oerdegelijke kwaliteit deur, met precisie opgehangen in ons oude huis waar alles scheef is en geen enkele afmeting standaard is. Het was een groot genoegen om met dhr van den Berge steeds aan de telefoon te overleggen. Hij had geen rust voor ik net bijna zoveel van deuren afwist als hij, en precies zou krijgen wat ik wilde. Ouderwets vakmanschap, geweldige service, en dat mag iedereen weten en me navragen.
Nagemaakte deur
bericht 45 van de 49 berichten
Erik Bons


Wat een prachtige kopie van de oude deur.


En geen gelamineerd hout echt topkwaliteit.


Zeker een aanrader.


Prijs kwaliteit oké!!!

Groeten Erik
1 2 3 4 5 » »»
© www.deurenkopen.nl, 2006 - 2018